WOMAN II BALANCE messenger - fekete
A WOMAN || BALANCE táskák arra ösztönzik viselőjüket, hogy bátran élje meg az életében párhuzamosan futó szerepeket, ne féljen az ebben rejlő kihívástól.
A kollekció messenger táskája azt a szerencsés, gondtalan állapotot szimbolizálja, amelyet minden nő keres, aki számára szüntelen kihívás, hogy a párhuzamosan futó szakmai és magánélete között - a munkája és a családja között megtalálja a balanszot.

Hajtások által kialakított forma, vágott, festett széleldolgozással.
Záródása dupla mágneszárral biztosított.
Egyterű, kasírozott bőrbélésű belsejében kettő cipzáras zseb ( 38 x 25 cm, 18 x 12 cm ) és egy lapos zseb ( 15 x 10 cm ) található.

Levehető, állítható hosszúságú vállpánt tartozik hozzá. ( 2,5 x 88 - 110 cm )
230 000 Ft
Kérdés a termékről
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Méretek: 48 - 29 × 28 × 10 cm
Szín: fekete, friss oliva
Anyag: prémium minőségű olasz marhabőr
Bélés: kasírozott sertésbőr
Kellékek: nikkelezett fém, mágnes
TERMÉK ÁPOLÁSA, TISZTÍTÁSA
Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával
karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült
termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel.

Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak
a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztí
tani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására.