BUSINESS

 

Business kollekció – “A hétköznapok ünnepe”

A Business kollekció azzal a céllal készült, hogy kivételes ünnepi érzést hozzon el a hétköznapokba. A gyakran egyhangúan, rutinszerűen elfutó munkanapok szürkeségében vágyunk az ünnepek különleges és szép pillanataira, arra a felszabadító felhőtlenségre, amelyet ritkán élhetünk át a mindennapi feladatok malmában. Ezt a pillanatot hozza el az AGNESKOVACS új kollekciója, a táskák megkapó esztétikája és egyedisége által. Műtárgyat idéző vonalvezetésük és részleteik finom kidolgozottsága minden pillantással és tapintással egy pillanatnyi élményt, ünnepi örömet teremtenek akár egy nehéz tárgyalás alatt vagy egy fárasztó munkanap végén. 

Az AGNESKOVACS új kollekcióját a sokoldalú kortárs nő ihlette, aki magabiztos, intelligens és önazonos. Kreativitással és nyitottsággal áll a kihívások elé, elhivatott mind munkájában, mind családjában betöltött szerepében. Döntéseiben tudatos, ezért ha rátalál a hozzáillőre, kitart választása mellett. Stílusa egyaránt sokrétű; időtlen eleganciáját formabontó részletek teszik emlékezetessé és üdítően modernné.

 

Az új kollekció a dinamikus nő feszített ütemű mindennapjaira kínál alapdarabokat. A táskák az irodai öltözködéshez illeszkedő formai kialakítást kaptak, mégis részleteikben finom, nőies fricskát rejtenek. A táska oldalai kinyíló kálát idézően simulnak egymásra, az organikus formavilág így utal a kortárs nőt jól jellemző folyamatos fejlődésre, kivirágzására a tanulásban és az önfejlesztésben. A márkára kezdetektől jellemző módon a táskák ismét egy egész bőrlap formára alakításával készültek biztosítva időtállóságukat. Különleges részletként jelenik meg a kézi varrással készült táskafogó, amelynek finomsága emeli a kiegészítők értékét.

 

A Business kollekció kézitáskái három méretben készültek el, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kialakítást, sőt egyedi igény esetén akár személyre is szabhatók. A kézitáskák forma világához illeszkedve hátitáska, öv és bőr ékszerek (nyaklánc, karkötő) is készültek a teljes kollekcióban.

 

Foto: Oleg Borisuk

Modell: Kiss Anna / Highlight Models

Stylist: Kiss Márk

Smink: Virág Zsófi

Haj: Gém Kitti / Close