SLOW messenger - fekete
A SLOW kollekció tudatos lelassulásra hív a “slow living” jegyében.
A SLOW kollekció azt a könnyedséget közvetíti, amit a tudatosság által hozhatunk életünkbe.
A formák aszimmetriája megpróbál kizökkenteni a megszokott sémákból és új dinamikát ad.
A belső zsebek kialakítása korábbról megmaradt, kisebb bőrök felhasználásával történt, ezáltal minden táskabelső egyedi színkombinációt rejt.
Különlegessége emellett, hogy a márkára jellemzően továbbra is egy lapból, bevágással és hajtással készülő táskák most puha testet kaptak.

Minimál vonalú kézitáska, prémium, kétoldalú, préselt marhabőrből, vágott, festett széleldolgozással.
Záródása fém cipzárral biztosított, melynek végei rejtett mágnessel simulnak a táskához, így biztosítva a nagyobb tárgyak kényelmes behelyezését.

A messenger egyterű, belsejében egy lapos laptop zseb ( 36 x 23 cm ) és két lapos zseb (12 x 10 cm, 10 x 10 cm) található.
A táska hátsó oldalán egy nagy cipzáras zseb található ( 31 x 15 cm )
220 000 Ft
Kérdés a termékről
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Méretek: 36 x 28 x 9 cm
Anyag: prémium minőségű, olasz, kétoldalú marhabőr
Kellékek: nikkelezett fém
Szín: fekete
TERMÉKEK ÁPOLÁS, TISZTÍTÁSA
Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával
karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült
termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel.

Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak
a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztí
tani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására.