SLOW kézitáska - Atlantis kék
A SLOW kollekció tudatos lelassulásra hív a “slow living” jegyében. A kollekció azt a könnyedséget közvetíti, amit a tudatosság által hozhatunk életünkbe.
A formák aszimmetriája megpróbál kizökkenteni a megszokott sémákból és új dinamikát ad.
A belső zsebek kialakítása korábbról megmaradt, kisebb bőrök felhasználásával történt, ezáltal minden táskabelső egyedi színkombinációt rejt.
Különlegessége emellett, hogy a márkára jellemzően továbbra is egy lapból, bevágással és hajtással készülő táskák most puha testet kaptak.

Minimál vonalú kézitáska, prémium, kétoldalú, préselt marhabőrből, vágott, festett széleldolgozással.
Záródása rejtett mágneszárral biztosított.

A kézitáska hátsó részén egy cipzáras zseb ( 23 x 12 cm ), egyterű belsejében két lapos laptop zseb ( 10 x 12 cm, 10 x 10 cm ) található.

Felcsatolható vállpánttal.

180 000 Ft
Kérdés a termékről
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Méretek: 28 x 20 x 6 cm
Vállpánt méretei: 3 x 98 - 105 cm
Anyag: prémium minőségű, olasz, kétoldalú marhabőr
Kellékek: nikkelezett fém
Szín: Atlantis kék
TERMÉKEK ÁPOLÁS, TISZTÍTÁSA
Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával
karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült
termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel.

Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak
a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztí
tani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására.